Profiel

Wij zijn een bedrijf met veel ervaring in huis. Voor zowel particulieren als bedrijven verrichten wij werkzaamheden in het totale bouwproces. Dit gaat van het intakegesprek, plannen uitwerken, vergunning aanvragen, aanbesteding houden tot en met de begeleiding en toezicht tijdens de uitvoering.

Speerpunten zijn onze concurrerende prijzen en klantenservice.  

Onze missie
Wij willen met onze producten en diensten een bijdrage leveren door direct en indirect te voorzien in medewerking, ondersteuning en ontwikkeling van bouwwerken.  

Onze visie
Door middel van vakkundigheid, kwaliteit en goede planning hebben wij als streven om in Noord-Nederland een goede naamsbekendheid te creëren. Op de hoogte blijven van de laatste regelgeving en zorgvuldig contact met de klanten is hierbij een vereiste. Wij willen een dienstverlenend bedrijf zijn als ondersteuning van particulieren, bouwbedrijven en architectenbureaus. De diensten die wij aanbieden zijn AutoCAD tekenwerk en diverse bouwbesluitberekeningen nodig voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning. De projecten kunnen variëren van nieuwbouw, verbouwing en uitbreiding van woningen, winkels en bedrijfspanden en kerken.

Bel mobiel 0651337698
Bel kantoor 0528261576